Acasă Politica PD-L insinuează că Octav Cozmîncă ar trebui ascultat de liderii PSD (VIDEO)

PD-L insinuează că Octav Cozmîncă ar trebui ascultat de liderii PSD (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele la nivel naţional al PD-L, Gheorghe Flutur (lider al democrat-liberailor suceveni), a fost destul de maliţios marţi când a declarat că fostul senator PSD de Suceava, Octav Cozmâncă e cel mai bun cunoscător pentru problemele din PSD şi că radiografia făcută de acesta partidului ar trebui să determine îngrijorări în rândul conducerii centrale a partidului din care Cozmîncă a făcut parte.

Gheorghe Flutur a spus, într-o conferinţă de presă, că este „interesantă” radiografia făcută PSD-ului de Octav Cozmâncă, în scrisoarea deschisă adresată duminică, membrilor PSD din întreaga ţară. „E interesant mai ales că Octav Cozmâncă e cel mai bun cunoscător în probleme de PSD”, a ţinut să precizeze Flutur care a adăugat că fostul lider social democrat a arătat „anumite faţete” ale acestui partid.



El consideră că membri ai PSD ar trebui să fie îngrijoraţi de această poziţie adoptată de fostul lider social-democrat. „Când îţi face o radiografie şi spune ce e în casă ar trebui să fii îngrijorat. În probleme de PSD cel mai bine îi cunoaşte Cozmâncă”, a mai spus vicepreşedintele PDL.

Întrebat de presa locală dacă intenţia lui Octavian Cozmâncă de a înfiinţa Alianţa Forţelor de Stânga va avea succes, cum a avut Iniţiativa Social-Liberală (ISL) din care şi el a făcut parte, Gheorghe Flutur a apreciat că acţiunea lui Cozmâncă seamănă mai mult cu replicile unui cutremur din Vrancea. „ISL avea oameni de 30 de ani care acum reprezintă ceva. Ceea ce face Octav Cozmâncă la vârsta lui sunt replici ca la cutremurele din Vrancea”, a mai spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version