Femeile din PSD revoltate de propunerile lui Traian Basescu


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei de femei a PSD Suceava, consilierul judeţean Carmen Agoutin, a declarat, sâmbătă, că preşedintele Româniai, Traian Băsescu trimite femeile din România pe centură pentru că nu a fost în stare să le ofere locuri de muncă decente şi consideră că doar ameţiţi de droguri românii vor putea să-l realeagă pentru încă un mandat de preşedinte.

Carmen Agoutin a spus în cadrul Conferinţei judeţene PSD Suceava că sâmbătă dimineaţa a aflat că a fost admisă la doctorat în discurs politic cu tema „Violenţa în limbaj politic” având ca studiu de caz pe preşedintele actual al României, Traian Băsescu. Ea a mai spus că politica agresivă a lui Traian Băsescu şi limbajul violent au determinat-o să aleagă acest studiu de caz. Carmen Agoutin a mai arătat că este momentul ca Traian Băsescu împreună cu modelul de politician pe care l-a promovat trebuie să plece definitiv din viaţa politică românească.

„Promiscuitatea în care se învârte doreşte să o extindă la nivel naţional”, a ţinut să explice preşedintele femeilor din PSD Suceava, arătându-se în acelaşi timp scandalizată de propunerea privind legalizarea prostituţiei în România. „Nefiind în stare să ofere femeilor din această ţară locuri de muncă decente, Traian Băsescu trimite femeile pe centură, punând femeia într-o situaţie umilitoare pentru a strânge bani la buget”, a concluzionat Carmen Agoutin.

Ea consideră că un acest tip de politică publică este de neconceput, iar românii nu vor mai vota cu actualul preşedinte. „Doar ameţiţi de droguri românii vor mai putea să-l aleagă din nou”, a mai spus liderul judeţean al organizaţiei judeţene Suceava de femei a PSD.


Intră acum și în grupul de