Gheorghe Flutur da startul la lupta in transeele politice in PD-L Suceava


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur, le-a solicitat membrilor organizaţiei municipale a partidului „mobilizare activă la alegerile prezidenţiale” explicând că în ziua votului „trebuie lucrat nemţeşte” şi aduşi la vot toţi simpatizanţii democrat-liberalilor. Flutur, care este vicepreşedinte la nivel naţional a spus în cadrul şedinţei Consiliului de Coordonare Local al PD-L Suceava, care a avut loc la finele saptămânii trecute că reţeaua PD-L trebuie „să intre în tranşee” şi să înceapă lupta pentru realegerea lui Traian Băsescu.

El a spus că este problema preşedintelui Traian Băsescu momentul când îşi va anunţa candidatura, el fiind preşedinte în exerciţiu, arătând că Mircea Geoană, liderul PSD, şi-a lansat-o până acum de trei ori. Liderul judeţean al PDL le-a spus membrilor organizaţiei de la Suceava că argumentele pentru realegerea lui Traian Băsescu sunt puternice şi vor trebui explicate populaţiei, amintind că acesta atacă zonele nereformate ale statului, că în mandatul său România a intrat în UE, că a iniţiat votul uninominal şi că ştie să spună lucrurilor pe nume chiar dacă deranjează anumite categorii.

„România are nevoie de reformă”, a mai spus Flutur care a arătat că doar Traian Băsescu poate face acest lucru. El a subliniat că realegerea lui Traian Băsescu, „colegul nostru, partenerul nostru”, este un proiect politic al PDL şi pentru a continua să rămână partid de guvernământ pentru următorii şapte ani.

„Care pe care” este convins Flutur că va fi lupta pentru palatul Cotroceni

Gheorghe Flutur le-a mai cerut democrat-liberalilor suceveni să nu-şi subestimeze adversarii politici apreciind că în aceste alegeri lupta va fi „care pe care”. El a mai spus că va fi nevoie de mobilizare exemplară şi că vor trebui ca la vot să participe toţi susţinătorii PDL. „Degeaba susţii PD-L în sondaje dacă nu mergi la vot”, a ţinut să le explice liderul naţional al PD-L care a adăugat că va trebui pregătită foarte bine ziua votului, iar reţelele PD-L să intre în funcţiune cît mai bine posibil.

El a ai arătat că vor trebui activate şi reţelele pe bresle, cum ar fi cele de medici, profesori, sau pensionari, dar şi de amintit rudelor să meargă la vot. „Trebuie lucrat nemţeşte şi pe ore în ziua votului”, a spus preşedintele PD-L Suceava adăugând că aşteaptă din partea membrilor partidului un comportament activ.

„Trebuie un rol activ şi nu de aşteptare a exit-poll-urilor la ora 21 ca să vezi cine câştigă”, a mai spus Gheorghe Flutur. El a subliniat că în discuţiile pe care le au în locuri publice, în parc, pe stradă, membrii PDL trebuie să aducă argumente solide în favoarea lui Traian Băsescu, dar să reamintească şi că acesta are rădăcini în Suceava.

„La discuţia pe băncuţa din parc să amintiţi că nu se coc lubeniţe la Suceava”, a spus maliţios liderul PDL Suceava, cu referire directă la faptul că principalul adversar politic, Mircea Geoană este senator de Dăbuleni, o zonă a ţării unde se fac cu preponderenţă lubeniţele.


Intră acum și în grupul de