Seredenciuc e convins ca Suceava a facut la timpul potrivit lucrarile pe retelele de apa calda si apa rece (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Viorel Seredenciuc, care este şi vicepreşedinte al organizaţiei municipale Suceava a PD-L a declarat marţi că lucrările modernizare ce se efectuează în momentul de faţă pe mai multe străzi din municipiul reşedinţă de judeţ sunt „oportune şi necesare”.

Seredenciuc a fost prezent la finele săptămânii trecute, la o Conferinţă pe teme de servicii publice care a avut loc la Braşov, în organizarea Institutului Naţional de Politici Publice, unde s-a discutat stadiul la care se află serviciile de utilitate publică din municipii şi oraşe.

Viceprimarul Sucevei a aflat cu ocazia asta că oraşul pe care-l conduce din fotoliul nr. 2 din Areni este la coada clasamentului naţional cam la toate categoriile monitorizate cum ar fi pierderi pe reţelele termice, vârsta reţelelor de utilităţi, procentul de alimentări la reţeaua de apă potabilă, groapa de gunoi ecologică, etc..

„După ce am văzut la Braşov şi după ce am luat cunoştinţă exact cu realitatea din toată ţara nu pot înţelege de ce mai sunt în Suceava oameni care comentează că s-au început lucrările când acestea erau si necesare dar şi oportune”, a spus Viorel Seredenciuc care a ţinut să dauge la final că modul de gestionare a traficului rutier nu este în sarcina Primăriei ci a serviciului de Poliţie Rutieră şi a firmelor care au executat lucrările.


Intră acum și în grupul de