„Boala de putere” i-a rapus pe toti sefii de descentralizate ai PSD si i-a trimis in concedii medicale


Intră acum și în grupul de

Organizaţia judeţeană a PD-L Suceava a acuzat, duminică, pe foştii colegi de coaliţie guvernamentală, PSD, că încearcă să-şi menţină în funcţie reprezentanţii numiţi în funcţii de conducere arătând că toţi directorii şi-au luat concedii medicale şi că în momentul de faţă, la Suceava, pare că „este o molimă” care a afectat membrii PSD ce sunt „bolnavi de putere”.

Pe de altă parte liderul PSD Suceava, Gavril Mîrza neagă aceste informaţii, deşi liderii despre care vorbeau cei din PD-L erau prezenţi la prima şi singura acţiune mai de soi a Direcţiei Agricole Suceava, Zilele Agriculturii.

„E o molimă zilele acestea în rândul directorilor PSD pentru că toţi şi-au luat concediu medical, în aceeaşi zi, vineri,” a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă secretarul general al PD-L Suceava, deputatul Ioan Bălan care a arătat că unii dintre directorii coordonatori ai PSD sunt în schimb foarte vioi în acţiuni de partid. „Cei care se prefac sunt bolnavi de putere”, a mai spus Ioan Bălan care a explicat că toţi membrii PSD s-au îmbolnăvit subit şi toţi la oră exactă.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, a declarat că se pare că PSD este bolnav „de putere” în aceste zile, lăsând să se înţeleagă că ieşirea de la guvernare le-a picat foarte rău liderilor din terotiriu. „Boala de putere se tratează cu mulţi ani buni de opoziţie”, a declarat Orest Onofrei care a mai menţionat că directorii PSD de instituţii deconcentrate vor fi oricum înlocuiţi cu directori interimari.

De cealaltă parte a baricadei, preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PSD, senatorul Gavril Mîrza, a declarat că informaţiile prezentate de liderii PD-L nu sunt adevărate, însă nu a fost foarte credibil. „Nu e adevărat. E o diversiune”, a spus Mîrza care a arătat că directorii de instituţii desecentralizate au raporturi de muncă cu ministerele prin contract de management, cu obligaţii şi drepturi, făcând în felul acesta legătura cu ceea ce va urma în materie de „hărţuire” de muncă la care sunt dispuşi liderii PSD.


„Dacă se umblă unilateral la contract e posibil ca unii să fie nemulţumiţi şi vor ataca în instanţă”, a confirmat liderul judeţean al PSD, Gavril Mîrza.


Intră acum și în grupul de