Primarul Sucevei, Ion Lungu, nr.1 in campania pentru Traian Basescu


Intră acum și în grupul de

Organizaţia judeţeană a PD-L Suceava a demarat, începând de duminică, strângerea de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Traian Băsescu la un nou mandat de preşedinte al României. Anunţul a fost făcut duminică, la Câmpulung Moldovenesc de secretarul general al organizaţiei judeţene, deputatul Ioan Bălan care a arătat că organizaţia îşi propune să colecteze 40.000-50.000 de semnături.

Reamintim că tot Ioan Bălan a fost omul care l-a „anunţat” pe Gheorghe Flutur, în premieă, drept şef de campanie candidatului PD-L pentru preşedinţia României. Ioan Bălan a anunţat, într-o conferinţă de presă că staff-ul de campanie al PD-L Suceava va fi condus de primarul Sucevei, Ion Lungu, după ce liderul judeţean al PD-L Suceava, preşedintele Consiliului Judeţean Gheorghe Flutur a fost numit şef al campaniei naţionale.

El a mai spus că Biroul Permanent Judeţean al PD-L Suceava a stabilit duminică dimineaţa calendarul de acţiuni pentru perioada preelectorală şi pentru campania electorală arătând că urmează ca în perioada următoare să vină la Suceava şi candidatul susţinut de PDL, Traian Băsescu. Ioan Bălan a mai arătat că preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, care este preşedinte al CJ Suceava şi-a luat concediu de odihnă pe perioada campaniei şi că atribuţiile acestuia sunt preluate de cei doi vicepreşedinţi ai CJ Suceava.

În mai multe oraşe ale judeţului Suceava au apărut deja echipe de tineri îmbrăcaţi cu veste portocalii inscripţionate cu PD-L şi Traian Băsescu, care strâng semnături pentru susţinerea candidaturii acestuia la Preşedinţie.


Intră acum și în grupul de