Nechifor ii da cu tifla lui Pardau


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, miercuri seară, că propunerea deputatului PD-L de Suceava, Dumitru Pardău pentru intrarea parlamentarilor în vacanţă parlamentară până după alegeri arată că acest partid uită că Parlamentul României ar urma să dezbată proiectul Legii bugetului pe anul 2010 şi că dovedeşte că în realitate democrat-liberalii doresc doar să participe la campania electorală a lui Traian Băsescu.

„Deputaţii şi senatorii PD-L îşi doresc vacanţă parlamentară pentru a participa la campania electorală a lui Traian Băsescu, uitând de faptul ca responsabilitatea Guvernului este în aceste momente de a prezenta parlamentului proiectul legii de buget de stat şi asigurări sociale pentru anul 2010”, a menţionat Cătălin Nechifor. El consideră că prin această cerere se dovedeşte că nici măcar parlamentarii PD-L nu cred în demersul premierului de a-şi asuma răspunderea în Parlament pe legea unică a pensiilor.

„Fără a avea argumente pentru a explica eşecul în dialogul cu sindicatele care au scos astăzi în stradă peste 20.000 de persoane, PDL apelează la ceea ce ştiu mai bine, minciuna şi deturnarea de la adevăratele probleme ale României”, a mai spus parlamentarul PSD.

El a mai arătat că acuzele aduse de Pardău privind votul dublu al lui Mircea Geoană în Birourile permanente reunite pot fi tratate doar ca „o glumă proastă” pentru cineva care nu ştie regulamentul acestor foruri de conducere şi i-a reamintit deputatului PD-L Dumitru Pardău, că membri ai PD-L „au patentat” metoda votului multiplu.

„PD-L acuză acum de vot dublu, uitând de faptul că tocmai ei sunt cei care au patentat aceasta metodă, în 2004 când un senator al domniilor lor a votat de cel puţin cinci ori la alegerile parlamentare, iar Gheorghe Flutur a devenit celebru, în urmă cu doi ani, când a semnat de două ori o moţiune simplă, a doua oară sub numele de Flutur Gheorghe”, a spus Nechifor. El a atras atenţia PDL ca în loc să caute subiecte populiste de campanie, ar trebui să fie mai preocupat de asumarea actului guvernamental în Guvern şi nu neapărat în Parlament, pentru a evita o mişcare de protest de proporţii a românilor.


Intră acum și în grupul de