Liderul PNL Mihai Aurel Steiciuc dat afara din partid, alaturi de Angela Zarojanu


Intră acum și în grupul de


Preşedintele organizaţiei municipale PNL Suceava, consilierul judetean Mihai Aurel Steiciuc, a fost exclus, miercuri seara din partid, alături de alţi cinci membri ai conducerii organizaţiei municipale. Din lotul Steiciuc de exclusi mai face parte si proaspatul subprefect al judetului, Angela Zarojanu.

Anuntul a fost facut de liderul judetean al PNL Suceava, Alexandru Stefan Băişanu, care a declarat presei la puţine momente de la încheierea sedinţei că nu mai putin de şase membri din conducerea organizaţiei municipale PNL Suceava, printre care si preşedintele organizaţiei, Mihai Aurel Steiciuc, au demisionat, miercuri dimineaţa din funcţiile de conducere, ei fiind înlocuiţi imediat cu şase membri supleanţi.

El a arătat că în cursul serii de miercuri, în prezenţa secretarului general adjunct al PNL, Antonel Tănase şi a lui Marian Petrache, membru al Biroului Permanent Naţional, a fost luată decizia de excludere din partid a acestora pentru inactivitate, dar şi pentru că au purtat, pe ascuns negocieri cu PD-L.

Totodată, PNL Suceava a decis excluderea din partid a Angelei Zarojanu, membru al Biroului Permanent Judeţean al organizaţiei pentru că nu a avut activitate şi că, fără ştirea conducerii partidului a negociat cu PD-L, acesta fiind numită, miercuri, subprefect de Suceava.

Preşedinte interimar al organizaţiei municipale PNL Suceava este Vasile Mocanu, vicepreşedintele ce a obţinut cele mai multe voturi la conferinţa de alegeri, acesta fiind şi secretar coordonator al organizaţiei judeţene PNL Suceava.


Intră acum și în grupul de