Marian Petrache pune la indoiala increderea de care se vor bucura in PD-L „dezertorii” liberali (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liberalul Marian Petrache, care conduce departamentul de organizare electorală al campaniei PNL a apreciat joi la Suceava că liberalii care au trecut în tabăra PD-L cu două luni înaintea unor alegeri prezidenţiale ce se anunţă ca fiind foarte echilibrate, au fost „momiţi” cu anumite avantaje materiale.

„Pot fi două motive. Ori sunt agăţaţi cu ceva, ori au fost momiţi, plătiţi, cu ceva”, a declarat Petrache, care a spus că a ajuns la Suceava în condiţiile în care în organizaţie s-au înregistrat mai multe dezertări, referindu-se la senatorul sucevean Tiberiu Prodan care a anunţat luni că se alătură echipei lui Gheorghe Flutur şi la gruparea din jurul acestuia. „Îmi aduc aminte cât de mult se lupta senatorul Prodan cu Gheorghe Flutur, poate în gândul lui”, a afirmat Petrache.

El s-a întrebat dacă aceşti „dezertori” se vor bucura de încredere în PD-L, în condiţiile în care au dovedit că părăsesc o echipă cu două luni înaintea unui scrutin electoral. „Aştept să văd care vor fi beneficiile celor care au dezertat”, a mai spus Petrache.

Totodată, liderul liberal l-a criticat şi pe vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur, care atunci când era în PNL acuza acţiunile PSD de racolare de membri ai altor partide, iar acum face acelaşi lucru pe care îl critica.

Senatorul sucevean Tiberiu Prodan a anunţat, luni, că se alătură echipei lui Gheorghe Flutur şi că va activa în continuare ca parlamentar independent în grupul parlamentar PD-L.


Intră acum și în grupul de