PDL Suceava da lovitura la semnaturi – 65.000 pentru acelaşi preşedinte


Intră acum și în grupul de

PDL Suceava ţine cu tot dinadinsul să bată recordul şi la semnături strânse pentru candidatura preşedintelui Traian Băsescu la cel de al doilea mandat consecutiv pentru Palatul Cotroceni. Democrat-liberalii suceveni au anunţat la finele săptămânii trecute cu au reuşit să srângă peste 65.000 de semnături pentru candidatura lui Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale din 22 noiembrie.

Anunţul a fost făcut de secretarul general al organizaţiei judeţene a PD-L, deputatul Ioan Bălan. El a declarat că listele cu semnături vor fi predate la sediul central al partidului de vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur şi a mai precizat că acţiunea va continua şi în zilele următoare. Parlamentarul PDL a arătat că numărul mare de semnături pentru actualul şef al statului arată de fapt susţinerea de care se bucură acesta printre suceveni.

„Suceava este primul judeţ din ţară care a strâns numărul de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Traian Băsescu la un nou mandat, ba mai mult a depăşit cifra stabilită de conducerea centrală a partidului. Faptul că doar în câteva zile s-au adunat circa 65.000 de semnături în favoarea candidaturii lui Traian Băsescu demonstrează susţinerea de care se bucură şeful statului printre suceveni. În plus este un semnal foarte clar privind intenţia de vot a sucevenilor.

Acest lucru este explicabil şi prin faptul că Traian Băsescu este perceput ca un apropiat al sucevenilor ţinând cont de faptul că soţia domniei sale este din partea locului. Vom continua campania de strângere de semnături până la depunerea listelor la Biroul Electoral Central”, a mai declarat Ioan Bălan, deputat PDL de Suceava.


Intră acum și în grupul de