Ovidiu Milici: „Nu inteleg de ce PD-L tine sa acuze pe nedrept tinerii din PSD ca se tin de functii” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava a arătat luni că acuzele PD-L, cu privire la faptul că tinerii din organizaţie se ţin de funcţiile de conducere din instituţiile descentralizate din judeţ, sunt nefondate întrucât aceştia nu au funcţii în astfel de instituţii.

Astfel, vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, a exemplificat în cadrul unei conferinţe de presă cu situaţia sa, fiind numit director al Direcţiei Judeţene de Tineret, iar în 22 iulie a fost înlocuit din funcţie în condiţiile în care fostul director Simona Sofroni, care a fost numită în perioada guvernării PNL, a câştigat procesul prin care a fost destituită.

El a mai arătat că la conducerea Clubului Sportiv Municipal Suceava care, potrivit protocolului local revenea PSD, nu a fost numită o altă persoană ci s-a preferat menţinerea celui care conducea clubul pentru că e un profesionist.
Totodată, tânărul social-democrat Gabriel Matei, nominalizat pentru director adjunct al Direcţiei de Tineret nu a ocupat niciodată funcţia întrucât fostul director adjunct doar în concediu medical, iar prin ordin al ministrului Tineretului şi Sportului s-au desfiinţat săptămâna trecută funcţiile de director adjunct. „Nu înţeleg de ce PD-L ţine să acuze pe nedrept tinerii din PSD că se ţin de funcţii”, a mai spus Milici.

Preşedintele organizaţiei de tineret a PD-L Suceava, viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi, a declarat săptămâna trecută că tinerii din PSD Suceava cu funcţii de conducere au intrat în concediu pentru a nu fi înlocuiţi.
“Şi tinerii din PSD nu au cuvânt şi s-au îmbolnăvit brusc”, a spus Harşovschi.

PD-L Suceava i-a acuzat pe reprezentanţii PSD aflaţi în funcţii de conducere la instituţii descentralizate că şi-au luat concedii medicale pentru a nu putea fi înlocuiţi din funcţii.


Intră acum și în grupul de