PNL Suceava se asteapta ca exclusii sa depuna contestatii


Intră acum și în grupul de

Secretarul coordonator al PNL Suceava, Vasile Mocanu, a declarat luni că se aşteaptă ca în termen de zece zile să fi contestate excluderile din partid a celor şase membri ai Biroului Municipal al PNL Suceava şi a preşedintelui organizaţiei, Mihai Aurel Steiciuc. „Este posibil să conteste. E terenul pe care le place să joace, cu căutarea de nod în papură, cu chichiţe mărunte”, a spus Mocanu, care a ţinut să precizeze că hotărârea de exludere a fost luată după ce s-a constatat că aceştia acţionau împotriva intereselor partidului şi că nu puneau în aplicare strategiile stabilite.

El a exemplificat cu situaţia privind deschiderea sediului de campanie al lui Crin Antonescu din centrul municipiului care nu a fost amenajat timp de o lună şi jumătate, iar vineri, noua conducere a preluat sediul şi a reuşit ca până luni să-l facă funcţional. „Îi înţeleg şi îi iert. Suntem în criză şi fiecare încearcă să vândă ce poate vinde. Ei au vândut onestitate, verticalitate şi onoare”, a conchis Mocanu.

Şefa de cabinet a senatorului Tiberiu Prodan, care a trecut luni de la PNL la PDL, Angela Zarojanu, membru al BPJ al PNL Suceava, a fost exclusă, miercuri, din PNL după ce Guvernul a decis numirea ei în funcţia de subprefect de Suceava.

Totodată, au fost excluşi din PNL şi preşedintele organizaţiei municipale PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc şi încă cinci membri din conducerea organizaţiei pe motiv că nu s-au implicat în activitatea politică şi că au negociat cu PD-L.


Intră acum și în grupul de