Senatorul Tiberiu Prodan infirma ca a trecut la PD-L in schimbul sumei de 100.000 de euro


Intră acum și în grupul de

Senatorul sucevean Tiberiu Prodan a declarat luni că decizia sa de a pleca din PNL în favoarea PD-L a fost legată de situaţia din PNL Suceava precum şi de anumite aspecte din PNL central, respingând acuzaţiile deputatului PSD Viorel Hrebenciuc, potrivit căruia a trecut de la PNL la PD-L în schimbul a o sută de mii de euro. „Este o declaraţie total iresponsabilă. Voi cere dovezi asupra celor declarate de domnul deputat Hrebenciuc. Nu de la tribuna Senatului, ci în instanţă”, a spus Prodan.

El consideră că Viorel Hrebenciuc a făcut aceste declaraţii pentru că aşa se acţionează la PSD Bacău atunci când racolează membri din alte partide.

Parlamentarul sucevean a mai spus că în PNL Suceava sunt acum doar oameni fără doctrină şi doar cu interese personale, adăugând că nu poate sta la masă cu „neaveniţi”. „Am decis să trec alături de Gheorghe Flutur, în PD-L”, a conchis Prodan.

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat, luni, la Realitatea FM că “democrat-liberalii au început racolările din rândul PSD dar şi din alte partide” şi că senatorul PNL Tiberiu Prodan a plecat la Partidul Democrat Liberal în schimbul a o sută de mii de euro.


Intră acum și în grupul de