Nechifor dupa caderea Guvernului: „Cincinalul Basescu se apropie de sfarsit”


Intră acum și în grupul de

„După douăzeci de ani şi după multe alte moţiuni de cenzură eşuate, ziua de marţi 13 octombrie dovedeşte că ghinionul s-a spart şi că cincinalul Băsescu se apropie de sfârşit”, a declarat deputatul PSD de Suceava, Cătălin Nechifor, după adoptarea moţiunii de cenzură.

El a spus că noua majoritate parlamentară, de 254 de deputaţi şi senatori, a demonstrat că „guvernul Boc second hand” a fost un „guvern ilegal, neconstituţional şi imoral”.

Deputatul PSD a subliniat că de această dată, parlamentarii aleşi uninominali au votat respectând voinţa electoratului, cel care îl creditează pe Traian Băsescu cu maxim 30 la sută din intenţiile de vot. „Ţinta noastră rămâne în continuare alegerea unui nou preşedinte al României”, a spus deputatul PSD care a arătat că marţi a fost făcut un prim pas, dar confruntarea electorală cu partidul-stat PD-L va fi dificilă în continuare, întrucât Traian Băsescu îşi va juca ultima carte.

„Un gust amar la finalul moţiunii, guvernul Boc second hand a plecat din Parlament înainte de anunţarea rezultatului votului moţiunii, acest lucru arătând adevăratul respect pe care Emil Boc îl arată unei instituţii din care şi el a făcut parte”, a mai spus parlamentarul social-democrat.


Intră acum și în grupul de