Bejinariu solicita noului premier sa urmeze exemplul lui Stolojan si sa-si depuna mandatul (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„În acest week-end domnul Croitoru trebuie să-şi depună mandatul, ca şi Stolojan, pentru că va vedea că nu are şanse de susţinere în Parlament”, a declarat vineri, deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, care a arătat în cadrul unei conferinţe de presă că în Parlament există o majoritate solidă, stabilă, iar PD-L nu are nici un drept să facă o propunere de premier întrucât este partid minoritar.

Potrivit, parlamentarului sucevean, Lucian Croitoru nu are susţinere politică, ci doar susţinerea lui Traian Băsescu şi că de fapt, preşedintele nu face altceva decât să prelungească mandatul actualului Guvern. Bejinariu a spus că Traian Băsescu trebuie să accepte că PD-L este partid de opoziţie. „Ei încearcă cu mişcări şi racolări să producă o ruptură ca în 2004”, a afirmat deputatul PSD, arătând că PD-L speră că UDMR va veni de partea lor şi să mai atragă „trădători” din celelalte partide.

Bejinariu a subliniat că de cinci ani preşedintele Traian Băsescu ţine ţara în haos şi a forţat Constituţia.„A avut ocazia să pună punct crizei prin numirea candidatului majorităţii parlamentare, dar a refuzat”, a spus deputatul social-democrat. El a mai arătat că acum Traian Băsescu „pictează” cu mâna lui după ce până acum a pictat cu mâna lui Emil Boc şi că menţinerea acestora la putere înseamnă „haos, criză şi mişcări sociale”.


Intră acum și în grupul de