PNL Suceava asteapta afisele cu mesajul de campanie al lui Crin Antonescu


Intră acum și în grupul de

„Până şi bunul simţ a ajuns în disputa electorală”, a declarat luni, secretarul coordonator al PNL Suceava, Vasile Mocanu, făcând referire la faptul că s-a ajuns ca preşedintele în exerciţiu să folosească până şi sloganul campaniei lui Crin Antonescu.

Mocanu a arătat că sloganul campaniei lui Crin Antonescu, “România bunului simţ”, era cunoscut mai de mult şi că afişele pe care este înscris acest slogan au fost deja tipărite. „Afişele au fost tipărite. Urmează să primim câteva zeci de mii de la Bucureşti”, a spus secretarul coordonator al PNL Suceava.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Prima TV, că mesajul de pe site-ul său “România de bun simţ” nu reprezintă sloganul campaniei sale electorale, însă contracandidaţii săi îl pot lua ca o invitaţie de a avea o campanie de bun simţ.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, l-a acuzat, duminică, la Cluj-Napoca, pe preşedintele Traian Băsescu că i-a luat sloganul electoral, care este “România bunului simţ”.

Antonescu a declarat, la întâlnirea cu membrii comitetului de sprijin al candidaturii sale la Preşedinţie, că sloganul pe care îl va avea în campania electorală este “România bunului simţ”, afirmând că a avut “surpriza să afle că Traian Băsescu a luat acest slogan”. “Cu toate că acest slogan a fost testat, a fost pregătit, am avut surpriza să aflu, poate nu este adevărat, că domnul Traian Băsescu a luat acest slogan. Unii din cei care mă ajută în campanie m-au sfătuit să renunţ la el şi eu am spus că nu renunţ”, a spus Antonescu.


Intră acum și în grupul de