PD-L il acuza pe Virginel Iordache de ipocrizie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul PD-L al municipiului reşedinţă de judeţ, Viorel Seredenciuc, a apreciat marţi drept nejustificate afirmaţiile lansate luni de purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache, privind “aspectul selenar” şi haosul creat în municipiu odată cu demararea lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă potabilă şi de termoficare.

„În opinia dumnealui, ce se petrece în oraş astăzi este haos, în opinia mea în oraş se lucrează şi se lucrează după un program bine stabilit, bine urmărit”, a subliniat Seredenciuc, făcând comparaţie cu perioada în care municipiul Suceava s-a aflat sub administraţie PSD.

„Termenul de haos pe care l-a folosit domnul Iordache probabil e comparativ cu ce au făcut dumnealor în perioada 2000-2004 când în oraş era linişte totală. Din câte îmi aduc aminte, era interzisă şi circulaţia camioanelor mari prin municipiu. Liniştea era desăvârşită şi cred că singura acţiune pe care şi-o pot nota domnii de la PSD a fost împărţirea terenurilor de la Metro care s-a făcut tot într-o linişte totală că abia după doi ani am aflat câte ceva”, a conchis viceprimarul sucevean.


Intră acum și în grupul de