Mircea Geoana isi incepe campania pentru prezidentiale in judetul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, care candidează din partea PSD la preşedinţia României, îşi începe campania electorală în judeţul Suceava. Anunţul a fost făcut vineri, de preşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, care a informat că sâmbătă candidatul PSD va participa la trei întâlniri electorale în comunele Adâncata şi Sadova, dar şi în municipiul Vatra Dornei, unde se va întâni şi cu pensionari aflaţi la tratament în această staţiune balneară.

Totodată, Geoană va vizita o fermă zootehnică şi va avea o întâlnire, la Gura Humorului, cu reprezentanţii PSD din localităţile judeţului.
Liderul PSD Suceava a menţionat că duminică dimineaţa, de Ziua Armatei, Mircea Geoană va depune coroane de flori la mormântul sublocotenentului post-mortem Ioan Grosaru.

Ioan Grosaru a fost ucis în luna septembrie 2007 într-o misiune în Irak, iar alţi cinci colegi de-ai săi au fost răniţi, după ce transportorul amfibiu în care se aflau a trecut peste un dispozitiv exploziv. Cei cinci militari răniţi au fost evacuaţi din tab, dar caporalul Grosaru nu a mai putut fi salvat pentru că muniţia a explodat în interiorul transportorului.

Caporalul Ioan Grosaru a fost înaintat post mortem, de către ministrul Apărării, la gradul de sublocotenent, iar preşedintele Traian Băsescu i-a conferit post mortem Ordinul Naţional “Steaua României” în grad de Cavaler, pentru militari cu însemn de război.

Sublocotenentul Ioan Grosaru a fost înmormânat cu onoruri militare în localitatea natală, Păiseni, din judeţul Suceava.


Intră acum și în grupul de