Senatorul Gavril Mirza: „Moldova nu este a lui Traian Basescu si nici nu este portocalie” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, senatorul Gavril Mîrza, a declarat vineri că PD-L şi Traian Băsescu o ţin tot într-o revoluţie şi într-un scandal, în timp ce românii au nevoie de normalitate şi a catalogat noua „revoluţie portocalie” în Moldova anunţată de Gheorghe Flutur ca fiind „o glumă”. „O tot ţin în revoluţii, tot o nebunie, un scandal şi circ. Românii vor normalitate, vor un om al concordiei şi nu al dezbinării”, a subliniat Mîrza.

El a ţinut să evidenţieze că Moldova nu este a lui Traian Băsescu şi nici nu este portocalie, iar oamenii din această regiune a ţării ştiu ce să voteze şi că votul majoritar este împotriva PD-L. „Cu cine începe Flutur revoluţia portocalie? Cu Conţac sau cu Simirad? Cu Bercea Mondialu, cumătrul lui Stolojan sau cu Costel Iancu? Poate le dă şi lor câte o stea”, a spus preşedintele PSD Suceava.

Şeful campaniei naţionale a PD-L pentru alegerile prezidenţiale, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că odată cu depunerea candidaturii lui Traian Băsescu pentru alegerile prezidenţiale se declanşează a doua revoluţie portocalie în Moldova. Flutur a spus că această revoluţie portocalie se va finaliza în 6 decembrie când întreaga Moldovă va fi portocalie.


Intră acum și în grupul de