George Șoldan (TSD Suceava):Parlamentarii PNL de Suceava au uitat tot ce au promis. E clar pentru toată lumea că nu puteți ajuta Suceava, iar din acest motiv vă rugăm să nu o mai încurcați


Intră acum și în grupul de

Președintele TSD Suceava, George Șoldan, a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă că parlamentarii liberali suceveni consideră că singura izbăvire electorală va fi programul de relansare economică anunțat de Guvernul Ludovic Orban și că au uitat toate promisiunile făcute până acum.

„Observăm de câteva zile cum demagogia parlamentarilor suceveni liberali atinge culmi maxime. Odată cu lansarea programului de redresare economică, un autentic act de furt intelectual făcut de cei de la PNL față de programul PSD de dezvoltare economică a României, parlamentarii liberali s-au simțit descătușați de obligațiile de a mai face ceva pentru județul Suceava”, a arătat Șoldan.

El consideră că parlamentarii PNL ai Sucevei au uitat tot ce au promis până acum și s-au calat doar pe noul program „Copy/Paste” pe care îl văd ca „singura izbăvire electorală” pentru luna septembrie.

„Deși acum câteva săptămâni ni se promiteau două autostrăzi care să deranjeze liniștea sucevenilor, ne dăm seama că totul a fost doar o minciună și că nu vom vedea de la PNL nimic în acest sens”, a arătat liderul TSD Suceava.

El a arătat că tinerii din PSD Suceava încă așteaptă de la liberali să prezinte ce au făcut în ultimii patru ani din promisiunile făcute electoratului.

„Domnilor liberali, noi, tinerii din PSD Suceava, încă mai așteptăm comunicatele cu realizările domniilor voastre și vă promitem că vom sărbători ziua în care o să veniți să ne spuneți ce ați făcut pentru suceveni, nu doar ce visați că o să faceți, sau ce vă scrie liderul suprem pe fițuicile pe care le citiți de față cu presa”, a adăugat Șoldan.

El consideră că pentru liberali  verbul „a face” este folosit doar la timpul viitor și asta pentru că este singura modalitate a mai spăla imaginea președintelui Consiliului Județean Suceava.

„Domnilor parlamentari PNL – este clar pentru toată lumea că nu puteți ajuta Suceava. Din acest motiv vă rugăm să nu o mai încurcați. Sucevenii sunt oameni mândri dar nu sunt proști. Și asta veți afla în septembrie când veți număra realizările și când veți deconta faptul că nu ați conjugat verbul a face și la trecut”, a conchis George Șoldan.


Intră acum și în grupul de