Orban propune la Suceava o noua tema de referendum (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Problemele românilor sunt diferite de problemele lui Traian Băsescu”, a afirmat vineri la Suceava, prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, arătând că oamenii aşteaptă măsuri pentru stimularea înfiinţării de noi locuri de muncă, dar şi pentru noi investiţii, nu un referendum „inutil” care „nu ţine de foame”. El consideră că Traian Băsescu „parazitează” din nou alegerile, aşa cum a procedat şi la alegerile europarlamentare.

Potrivit liderului liberal, trebuie stopată legea salarizării unitare care distruge sistemul bugetar şi pune pe ultimul loc educaţia, sănătatea şi cercetarea, dar şi legea unitară a pensiilor care după opina sa este „o tentativă de genocid” la adresa pensionarilor pentru că decuplează punctul de pensie de la salariul mediu brut şi „condamnă pensionarii la sărăcie”, fără posibilitatea ca aceştia să trăiască decent.

Orban i-a cerut lui Traian Băsescu să organizeze un referendum în care să întrebe cetăţenii dacă vor să fie traşi în ţeapă miniştrii corupţi, aşa cum promitea la alegerile din 2004. „Cer domnului Băsescu să convoace un referendum în care românii să spună dacă sunt sau nu de acord să tragă în ţeapă, în Piaţa Victoriei, aşa cum a promis Traian Băsescu la începutul mandatului, pe miniştrii corupţi, respectiv pe domnul Berceanu, pe doamna Udrea, pe doamna Ritzi, pe doamna Plăcintă, pe domnul Videanu, pe domnul Blaga”, a conchis prim-vicepreşedintele PNL.


Intră acum și în grupul de