Liderul PNL Ludovic Orban: „Dupa 6 decembrie domnul Basescu se va bucura de brevetul lui de capitan”


Intră acum și în grupul de

„N-am vrut să rămână şomer după ce îşi va termina mandatul”, a declarat vineri la Suceava, prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, care a mărturisit că pe vremea când era ministru al Transporturilor şi-a adus contribuţia la reînnoirea brevetului de comandant de navă al preşedintelui Traian Băsescu.

Liderul liberal a spus într-o conferinţă de presă că după turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, Traian Băsescu se va putea bucura de brevetul de comandant de vas. „După 6 decembrie domnul Băsescu se va bucura de brevetul lui de căpitan, la care mărturisesc că am avut şi eu o contribuţie mică pentru care nu-mi pare rău pentru că sunt convins că pentru România e cu atât mai bine cu cât Traian Băsescu e mai departe de ţară”, a spus Orban.

Întrebat care a fost contribuţia sa la reînnoirea brevetului lui Traian Băsescu, fostul ministru a spus că nu s-a opus ţinând cont de stare de sănătate a acestuia. „Eram ministru în perioada în care a dat examenul pentru reînnoirea brevetului şi având în vedere starea domniei sale de sănătate puteam să mă opun, dar am zis ca sunt omenos”, a conchis Orban.


Intră acum și în grupul de