Avertismente foarte serioase pentru „infractorii electorali” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a avertizat într-o conferinţă de presă, pe cei care au în intenţie să fraudeze scrutinul prezidenţial că legea din România nu este în recreaţie, iar instituţiile statului dar şi cele europene veghează asupra corectitudinii alegerilor din 22 noiembrie.

„Vreau să le spun celor care cred că prin bani, intimidare, şantaj, corupere vor frauda alegerile că nu au nici o şansă şi că instituţiile statului, inclusiv instituţiile europene stau şi veghează”, a ţinut să precizeze Mircea Geoană. El a subliniat că nimeni nu trebuie să creadă că legea românească „este într-o formă de recreaţie”. „Să nu creadă cumva cineva că, dacă astăzi sunt la butoane, mâine instituţiile statului român nu au memoria şi capacitatea de a verifica şi veghea asupra corectitudinii acestui important scrutin electoral”, a mai spus preşedintele social-democraţilor din România

El a mai spus că PSD intră în această campanie electorală cu şansa de a câştiga cele mai multe voturi încă din primul tur de scrutin şi a cerut organizaţiei PSD Suceava să se mobilizeze în acest sens, fiind convins că în al doilea tur de scrutin „se vor rupe zăgazurile”. „În turul doi, în mod evident, se vor rupe zăgazurile şi sunt absolut convins că românii vor alege un alt tip de preşedinte, o altă abordare şi un alt proiect politic”, a conchis Mircea Geoană.


Intră acum și în grupul de