Adancata, reconfigurata ca bastion al lui Traian Basescu


Intră acum și în grupul de

Locuitori ai comunei Adâncata au fost prezenţi într-un număr impresionat umplând până la refuz căminul cultural din localitate unde au participat la mitingul electoral organizat duminică seară de PDL pentru susţinerea lui Traian Băsescu la preşedinţia României. Port-drapelul a fost apanajul liderului judeţean al PDL, Gheorghe Flutur, care este şi şeful campaniei lui Traian Băsescu la nivel naţional, alături de el fiind şi secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, vicepreşedintele Constantin Lungu şi alţi membri marcanţi ai partidului.

Lângă staff-ul PD-L s-a plasat şi primarul PSD al comunei, Dorel Filip, care nu cu mult timp în urmă îşi anunţase sprijinul pentru actual şef al statului. Cel care a deschis mitingul a fost deputatul Ioan Bălan alături de care s-a aflat şi bunica sa. El şi-a arătat ataşamentul faţă de comuna Adâncata, care este parte din colegiul unde a fost ales deputat, precum şi bucuria că primarul este alături de PDL. „Profit de prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, ca să-l rugăm să sprijine mai mult această comunitate.

Ştiu nevoile dumneavoastră şi cred că în ciuda crizei le vom putea rezolva. Mă bucur nespus să văd aşa de mulţi oameni aici, mă bucur că o vom avea lângă noi şi pe Irina Loghin aşa cum v-am promis, mă bucur să o am lângă mine şi pe bunica mea căreia îi spun la mulţi ani de ziua ei. Ştiţi de ce sunteţi aici, să-l sprijiniţi pe Traian Băsescu pentru că este cel mai bun, este preşedintele nostru şi va rămâne preşedintele nostru indiferent de culoarea politică a fiecăruia dintre noi şi de simpatiile noastre. Traian Băsescu pentru toţi”, a declarat Bălan.

Gheorghe Flutur le-a vorbit oamenilor despre argumentele pentru care Traian Băsescu merită să fie reales preşedinte. „Este un om foarte apropiat de Bucovina. L-aţi văzut de atâtea ori alături de noi la bine şi la greu, l-aţi văzut şi la inundaţii şi la petreceri şi cred că este un om apropiat sucevenilor”, a explicat Flutur care a ţinut să remarce că Traian Băsescu e singurul om care vrea să ducă reformele până la capăt, aici incluzând şi trecerea la parlamentul unicameral şi reducerea la jumătate a numărului de parlamentari.

El a accentuat importanţa votului la referendumul iniţiat de şeful statului şi a afirmat că România a dus lipsă multă vreme de un preşedinte bărbat arătând că „am avut un preşedinte care vroia linişte şi sub cloşca Iliescu ştim ce a crescut iar un alt preşedinte profesorul Constantinescu a fost învins de securitate”.

Cei prezenţi în sală au avut parte de un spectacol special susţinut de Ansamblul „Ciprian Porumbescu” la care invitat special a fost cântăreaţa Irina Loghin.


Intră acum și în grupul de