Scrisoare deschisa adresata Domnului Senator PD-L Orest Onofrei


Intră acum și în grupul de

Domnule Senator,

În singura declaraţie politică pe care aţi susţinut-o în mandatul dumneavoastră de senator, afirmaţi următoarele: “În primul rând avem probleme imense şi comportamente extrem de diferite când vrem să definim respectul cuvenit unei persoane. Am desfiinţat, renegat, modificat şi adăugat Codul bunelor maniere, încât nu mai înţelegem nimic”.

Nu întâmplător, titlul acestei declaraţii este “Schizofrenia noastră respectoasa” şi cred că prin ultima dumneavoastră apariţie în presa suceveană, vă încadraţi perfect în categoria politicienilor maladivi, incapabili să accepte pluralismul politic şi libertatea de exprimare. Limbajul dumneavoastră, ce-i drept extrem de colorat, poate fi mai degrabă al unui prozator ratat, decât al unui intelectual aşa cum va pretindeţi, sau al unui fost consilier judeţean, fost deputat (pentru câteva ceasuri), fost prefect, fost subprefect şi în curând fost senator. Faceţi parte din categoria foştilor, a celor care nu au lăsat nimic bun în urma lor.

Nu aţi înţeles nimic în ultimii 20 de ani, chiar dacă paşii politicii v-au purtat prin PNTCD, PNL şi PDL şi de aceea veţi primi respect de Zero Rest, domnule Orest Onofrei, nu din partea mea ci din partea electoratului şi a celor care vă sunt aproape şi pe care i-aţi “des amăgit”. Nu mă aştept să vă schimbaţi conduita politică şi nici nu cred că veţi urma îndemnul discipolului dumneavoastră, domnul Gheorghe Flutur, care făcea apel la o campanie decentă şi de bun-simţ, în urmă cu două zile. Nu pot să mă cobor la înălţimea dumneavoastră, însă, ţineţi minte domnule încă senator: “de ce vă e frică, nu scăpaţi”. Mai sunt 36 de zile.

Ioan Cătălin Nechifor
deputat PSD de Fălticeni


Intră acum și în grupul de