Acasă Politica Corlatean trage de urechi Guvernul Romaniei (VIDEO)

Corlatean trage de urechi Guvernul Romaniei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Comisiei de politică externă din Senat, Titus Corlăţean, a apreciat vineri la Suceava că este scandalos faptul că Guvernul României nu a găsit încă timp pentru a sprijini noul guvern democratic din Republica Moldova în vederea acoperirii deficitului bugetar lăsat de fostul guvern comunist.

„Guvernul României nu a făcut nici un gest şi este scandalos faptul că la atâtea luni după ce un guvern democratic a fost aprobat la Chişinău, tovarăşul Boc nu a găsit timpul să aloce măcar o parte din banii necesari pentru a sprijini Guvernul moldovean”, a spus Corlăţean.



El a solicitat „muribundului Guvern Boc 2” să prevadă deja în perioada imediat următoare, în buget, un ajutor rapid pentru a sprijini acoperirea acestui important deficit, sugerând ca în acest sens să fie folosiţi banii alocaţi pentru înfiinţarea de parcuri. „Îi fac o sugestie. Cele 30 de milioane de euro alocate ministerului cu ciorăpei roz ai doamnei Udrea pentru a construi parcuri acum în octombrie-noiembrie, când totul se usucă, să fie alocaţi pentru un ajutor financiar acordat Guvernului moldovean”, a conchis Corlăţean.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version