Liberalii isi apara bannerele cu camere de luat vederi (VIDEO)

Vicepreședintele organizației județene Suceava a PNL, Brândușel Nichitean, a criticat joi maniera mai multor primari din comunele județului de a trata materialele de campanie ale adversarilor politici. Nichitean a spus într-o conferință de presă că a constatat în mai multe comune cum ”primarii au dat domnia pe dorința de a face rău și confundă bunul simț cu mârlănia”, spunând că imediat după ce echipele PNL au montat legal bannere cu candidatul lor, Crin Antonescu, acestea au fost ”secerate” cu coasele.

Liderul PNL a anunțat că partidul său va deschide oficial o “Carte Neagră” a incidentelor de acest fel din campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 2009, datele din ea urmând a fi date publicității la final. ”Vom deschide o a primarilor și dacă vom ajunge la guvernare va trebui să facem cumva să îi educăm să poată să respecte legea și să aibă bun simț”, a declarat Nichitean, care a spus în final că printre primarii vizați în prima etapă sunt cei din Păltinoasa și Voitinel.

Liberalii au decis să amplaseze în zonele cu potențial de agresare a bannerelor și camere de luat vederi pentru a afla cine sunt făptașii. ”Cei care sunt trimiși să pună coasa pe ele trebuie să știe că am amplasat camere de luat vederi în locuri în care nici nu se gândesc și că de abia aștept să cadă cineva în plasă”, a mai spus Nichitean.

loading...