Baisanu: „Presedintele Romaniei nu are buget să dea fonduri la judete” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, a catalogat, joi, drept neadevărate afirmaţiile făcute de lideri locali ai PD-L potrivit cărora fondurile pentru judeţul Suceava vor fi mai mici dacă Traian Băsescu nu este reales preşedinte. „Preşedintele României nu are buget să dea fonduri la judeţe. Dacă Gheorghe Flutur spune că judeţul va avea fonduri mai multe dacă Traian Băsescu va fi preşedinte, asta se poate doar dacă Traian Băsescu va da din banii lui proprii”, a spus Băişanu.

El consideră că nu se justifică impozitele locale plătite, în condiţiile în care preşedintele CJ nu este în activitate. „Stă pe la Bucureşti, pune bannere şi încearcă să lanseze pe piaţă diverse scenarii”, a subliniat Băişanu.

Liderul liberal a arătat că în loc să se ocupe de administraţia judeţului pentru care a fost ales preşedinte al CJ, Gheorghe Flutur şi-a luat concediu pentru a se putea ocupa de campania electorală a lui Traian Băsescu. „Dacă judeţul avea nevoie de un preşedinte de Consiliu Judeţean care să fie în concediu, mai bine alegea un pensionar pe caz de boală care măcar stătea pe acasă”, a spus Băişanu

Totodată, el a mai subliniat că Gheorghe Flutur ar trebui să se ocupe de atragerea de fonduri prin proiecte şi a adăugat că în anul 2009 acesta nu a reuşit să atragă la bugetul judeţului nici măcar jumătate din suma ce era alocată în perioada guvernării liberale.


Intră acum și în grupul de