Baisanu acuza „interlopii” din PD-L ca au atentat la viata sotiei si copiilor sai (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat, sâmbătă, că va depune plângere la Poliţie după ce a constatat că s-a încercat sabotarea autoturismului cu care circulă soţia sa şi cu care aceasta duce copiii la grădiniţă.

Băişanu a spus într-o conferinţă de presă, că joi a dus maşina soţiei sale în service pentru a fi pregătită pentru iarnă, iar mecanicul a constatat că la roţile din faţă trei prezoane erau desfăcute complet şi alte două, pe jumătate. „Îi anunţ pe cei care înţeleg lupta politică în felul acesta, că au întrecut măsura şi le doresc din tot sufletul să se echilibreze, iar interlopii din PD-L Suceava să încerce să-şi limiteze acţiunile de acest gen pentru că dacă vor fi prinşi, cu siguranţă nu o vor duce prea bine. Asta scoate în evidenţă modul în care PD-L Suceava şi cei care conduc PD-L Suceava în acest moment înţeleg că se face politică”, a declarat Băişanu.

El a menţionat că situaţia este cu atât mai gravă cu cât s-a încercat sabotarea maşinii folosită de soţia sa, cu care duce copiii la grădiniţă.

Liderul liberal a ţinut să sublinieze că nu se va lăsa intimidat pentru că nimeni nu îl are „cu nimic la mână” şi că astfel de acţiuni de sabotaj nu-l vor opri din demersurile pe care le are de făcut.


Intră acum și în grupul de