Activitate intensa in week-end, la Sectia de Boli infectioase a Spitalului Judetean


Intră acum și în grupul de

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava a transmis luni, la prânz, o informare asupra situaţiei cazurilor în curs de investigare sau documentate de gripa AH1N1 înregistrate în perioada 06.11 – 08.11.2009. Potrivit directorului medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, Doina Elena Ganea, în Compartimentul de Boli acute respiratorii se află internaţi 14 pacienţi cu forme medii de boală. Aceştia primesc tratament antiviral specific (Tamiflu) şi tratament adjuvant.

Directorul medical al Spitalului Judeţean a menţionat că în Secţia de Boli Infecţioase, la Compartimentul Boli acute respiratorii s-au prezentat 21 de persoane din care două au necesitat internare, iar la Compartimentul boli infecţioase s-au prezentat 119 persoane din care 7 au fost internate.

Şi la secţia de Pediatrie s-au prezentat 85 copii, din care 23 au necesitat internare.

Luni, în Compartimentul de Boli acute respiratorii se află internaţi 8 pacienţi cu forme medii de boală. Aceştia primesc tratament antiviral specific Tamiflu şi tratament adjuvant.


Intră acum și în grupul de