“Sa gandim bine, apoi sa-l votam pe cel care merita Presedinte al Romaniei”


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presă

În prezent, se duce o luptă aprigă între partide a carui candidat să ocupe fotoliul de la Cotroceni după alegerile prezidenţiale din 2009, iar noi, pensionarii majoritatea cu pensii mici şi foarte mici care am fost uitaţi de fiecare dată am ajuns şi mai săraci fără să trăim bine, pe cine să mai credem?

Asociaţia Pensionarilor „Bucovina 2000” Suceava a susţinut de la început şi sustine alianţa PSDPNLUDMR care reprezintă un procent de 65% din numărul votanţilor să formeze un guvern de tranziţie a căror decizii să fie fapte şi nu vorbe goale de care ne-am scârbit.

Punctul de vedere al Asociaţiei pentru Alegerile Prezidenţiale din 2009 este următorul:

Să participăm cu toţi la vot să nu dăm din nou posibilitatea celor care îşi bat joc de ţară şi propun să fie în fruntea Statului.

Stimaţi pensionari, membrii ai asociaţiei, timpul şi drumul nostru în cei 20 de ani trecuţi s-a scurtat foarte mult de bine ce am trăit? Iar de ne va fi şi mai rău după alegerile din 2009 ne merităm soarta aşa am gândit, aşa avem.

Pentru Turul II al alegerilor Prezidenţiale Asociaţia Pensionarilor Bucovina 2000 Suceava va prezenta public un proiect cu probleme sociale pentru pensionari pe care viitoru preşedinte se obligă în faţa naţiunii că va fi respectat în totalitate protocolul încheiat, noi pensionarii il vom susţine şi vota.

Stimaţi pensionari pentru turul I votaţi cum vă dictează conştiinţa, dar vă punem următoarea întrebare TRĂIŢI BINE?

Asociaţia Pensionarilor „Bucovina 2000” Suceava


Intră acum și în grupul de