Ovidiu Iane: „Ne trebuie o Romanie curata moral si fizic care sa creasca speranta de viata a locuitorilor” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Candidatul lansat în lupta prezidenţială de Partidul Ecologist Român, Ovidiu Iane, s-a aflat vineri la Suceava, şi a încercat, fără tam-tam şi doar cu câteva flayere împărţite prin pieţele din municipiu, să-i convingă pe cei adunaţi în sala mică a Casei de Cultură de ce el ar putea fi cea mai bună alegere pentru funcţia de preşedinte al României.

Deşi a început timid şi poate mai târziu decât trebuia, campania candidatului ecologiştilor pentru fotoliul de preşedinte al ţării, este în plină derulare, acesta expunând sucevenilor platforma program. „De 20 de ani, suntem obligaţi să trăim într-o societate bolnavă. Avem venituri mici, mâncare proastă şi medicamente scumpe. Ajunge! Ne trebuie o Românie curată moral şi fizic care să crească speranţa de viaţă a locuitorilor acestor meleaguri”, le-a spus Iane sucevenilor prezenţi, oferind şi o soluţie concretă. „Găinile crescute cu iarbă şi în spaţii deschise sunt mult mai bune şi fac ouă mult mai sănătoase decât cele crescute în cuşti şi îngrăşate cu forţa”, a declarat Iane la Suceava.

Potrivit acestuia, Partidul Ecologist Român şi-ar dori, cel puţin în momentul de faţă, un guvern condus de Klaus Johanes, unul care să mai pună în practică din când în când şi unele idei ecologiste


Intră acum și în grupul de