Mesajul de campanie al lui Traian Basescu a ajuns la electoratul din Adancata


Intră acum și în grupul de

Mesajul lui Traian Băsescu, candidatul susţinut de democrat-liberali pentru obţinerea unui nou mandat la Preşedinţie, a ajuns vineri şi la sucevenii din comuna Adâncata, prin intermediul caravanei PD-L. Zeci de tineri democrat-liberali, însoţiţi de liderii partidului, printre care secretarul general al PD-L Suceava, deputatul Ioan Bălan, vicepreşedintele Constantin Lungu sau liderul PD-L Adâncata, Viorel Cucu, care este şi managerul filialei judeţene, le-au transmis localnicilor că şeful statului vrea ca agricultura să devină o prioritate naţională, iar copiii de la ţară să aibă şanse egale cu cei de la oraş pentru a urma o facultate sau pentru a-şi găsi un loc de muncă.

„Oamenii satelor trebuie să simtă solidaritatea noastră. Ţăranii care s-au obişnuit să vândă lapte, carne şi cereale pe sume de nimic merită ca munca lor să fie răsplătită cu adevărat. Acest echilibru va fi restabilit când la sate vor funcţiona întreprinderi de prelucrare a alimentelor prime. Cu fonduri europene putem crea o industrie de prelucrare la sat, în aşa fel încât ţăranii să vândă brânză în loc de lapte, pâine în loc de grâu şi mezeluri în loc de carne. Munca agricolă va aduce astfel venituri mai mari şi un nivel de viaţă mai bun la sat. Banii europeni vor merge la adevărata majoritate”, a declarat secretarul general al PD-L Suceava, deputatul Ioan Bălan.

El a precizat că a constatat că faţă de ultima deplasare a „caravanei portocalii” în comuna Adâncata numărul susţinătorilor lui Traian Băsescu a crescut semnificativ, oamenii dorindu-şi continuitate la conducerea statului. „Am constatat că numărul susţinătorilor lui Traian Băsescu a crescut. Cetăţenii şi-au dat seama că administraţia democrat liberală a Consiliului Judeţean a sprijinit comunităţile indiferent de culoarea politică a primarului aşa cum a făcut şi cu comuna Adâncata care are primar PSD”, a conchis Bălan.


Intră acum și în grupul de