Secretarul coordonator al PNL Suceava este convins ca Suceava va inclina balanta in favoarea lui Crin Antonescu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Secretarul coordonator al PNL Suceava, Vasile Mocanu, a declarat, luni, că este convins că la alegerile prezidenţiale, Suceava va înclina balanţa electorală în favoarea candidatului PNL, Crin Antonescu.

Mocanu a spus într-o conferinţă de presă că mitingul organizat, vineri, de liberalii suceveni în centrul municipiului, cu participarea lui Crin Antonescu, a dat semnalul că sucevenii vor vota pentru un nou preşedinte al ţării.

“Suceava, cea veşnic supusă presiunilor portocalii, va aduce un nou preşedinte prin înscrierea lui Crin Antonescu în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale”, a spus Mocanu.

El a arătat că s-a văzut o diferenţă mare între abordarea lui Crin Antonescu şi a candidatului PDL, Traian Băsescu care „a adus Administraţia Prezidenţială pe cele mai joase trepte, ca să nu mai reprezinte nimic în ochii românilor”.

Mocanu a mai anunţat că sucevenii vor primi în această săptămână o nouă scrisoare de la candidatul PNL, Crin Antonescu, care prezintă principiile pe care le va aplica în mandatul de preşedinte al ţării.


Intră acum și în grupul de