Liderul PNL Suceava refuza sugestia primarului Ion Lungu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

PNL nu are nici o intenţie să colaboreze cu PD-L atât timp cât acest partid este condus de Traian Băsescu şi de „păpuşa acestuia”, Emil Boc. Declaraţia aparţine preşedintelui PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, şi survine sugestiei făcute acestuia de către primarul Ion Lungu, şeful campaniei electorale PD-L din Suceava, de a declara după alegerile prezidenţiale că PNL se va alătura PD-L.

Potrivit lui Băişanu, această declaraţie i-ar fi înlesnit „o împăcare” cu Gheorghe Flutur, vicepreşedinte al PD-L şi preşedinte al CJ Suceava. „Mi-a spus că o astfel de declaraţie mi-ar facilita o împăcare cu Gheorghe Flutur”, a declarat Băişanu, care a subliniat că nu are nevoie să se pună bine cu nimeni că nu este certat cu nimeni. „Nu fac nimic de dragul lui Flutur. Trebuie să înţeleagă şi Ion Lungu că eu am un comportament social civilizat, dar nu slugarnic”, a spus liderul liberal.

Preşedintele PNL Suceava a apreciat că solicitarea lui Ion Lungu este „un gest disperat al unor oameni care simt că pierd puterea, pierd voturi, pierd electorat” şi care nu au cu ce să se laude.

Pe de altă parte, Ion Lungu, a declarat că ceea ce a vorbit cu Băişanu a fost o tachinare. „Doar l-am tachinat. I-am spus că măcar o dată în viaţă poate să aibă viziune politică”, a spus Lungu.


Intră acum și în grupul de