Ovidiu Milici: „PD-L face chermeze portocalii pe bani publici” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

“PD-L face chermeze portocalii pe bani publici”, este acuzaţia lansată luni de vicepreşedintele PSD Suceava, consilierul judeţean Ovidiu Milici, care susţine că Centrul Cultural Bucovina, unde au fost reunite instituţiile de cultură din subordinea CJ Suceava, s-a transformat în Centrul Electoral al PD-L.

„La mai toate întrunirile PD-L, Ansamblul Artistic cântă gratis sau la tarife preferenţiale”, a spus consilierul judeţean sucevean, care a cerut PD-L şi CJ Suceava să prezinte facturile pentru spectacolele Ansamblului la Frătăuţi Vechi, Frătăuţii Noi, Capu Câmpului, Suceava sau Adâncata.

El a mai spus că acelaşi ansamblu artistic, plătit din bani publici ai CJ Suceava a cântat şi la mitingul PD-L de la Iaşi şi s-a întrebat ce onorariu au primit artiştii.

Totodată, Milici a mai declarat că PD-L foloseşte toată logistica Centrului de Creaţie, aflat în subordinea CJ Suceava. „Logistica Centrului de Creaţie e pusă în slujba PD-L, se folosesc de instalaţiile de sonorizare şi de tehnica audio-video”, a spus Milici.

Pe de altă parte, vicepreşedintele PD-L Suceava, Vasile Ilie, care este şi vicepreşedinte al CJ Suceava, a declarat că este regretabil că Ovidiu Milici a preluat informaţii neverificate şi că se face de râs. El a spus că în toate situaţiile în care Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” a fost solicitat de PD-L, tarifele încasate au fost mai mari de baremul minim stabilit prin hotărâre a CJ Suceava. „Invit PSD şi celelalte partide să închirieze acest ansamblu de câte ori este necesar pentru că astfel vor creşte veniturile proprii şi subvenţia de la bugetul judeţului va fi mai mică”, a spus Vasile


Intră acum și în grupul de