Milici ii solicita lui Gheorghe Flutur sa vina in vizita oficiala in judetul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Consilierul judeţean PSD, Ovidiu Milici, a solicitat, marţi, preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care este şeful de campanie PD-L a lui Traian Băsescu, să vină joi în vizită oficială în judeţul Suceava, ţinând cont că a fost programată şedinţa extraordinară a CJ Suceava.

„Îi solicit domnului Flutur să facă o vizită oficială în judeţul Suceava pentru că umblă brambura prin ţară. Cetăţenii l-au votat preşedinte pe Gheorghe Flutur şi nu pe Neculai Barbă (n.r. angajat la cabinetul preşedintelui) sau Dragoş Juravlea (n.r. director al CJ Suceava)”.

Milici i-a cerut lui Flutur să vină la serviciu şi să-şi păstreze demnitatea, dar şi să nu mai fie „un edec ce trage un vapor care deja se scufundă”.

După ce i s-a spus că Flutur se află în concediu de odihnă în această perioadă, Ovidiu Milici s-a întrebat unde a fost atunci preşedintele CJ Suceava în această vară, arătând că este o practică a lui Gheorghe Flutur să lipsească de la serviciu.

El a exemplificat cu raportul Institutului de Politici Publice care l-a clasat pe Gheorghe Flutur în „topul chiulangiilor” din Parlament în mandatele din 2000-2004 şi 2004-2008.


Intră acum și în grupul de