Mihai Aurel Steiciuc, dat afara din CJ Suceava. PNL ramane cu doar trei consilieri judeteni


Intră acum și în grupul de

Consiliul Judetean Suceava a votat în unanimitate excluderea din cadrul deliberativului județean sucevean a consilierului liberal Mihai Aurel Steiciuc. Acesta nu a fost prezent la ședința CJ, votul deliberativului fiind dat fără prea multe explicații, singura persoana care a vorbit fiind secretarul general al județului, Dumitru Pașniciuc.

El le-a explicat celor prezenți că organizatia județeană a PNL Suceava a trimis către Consiliul Județean o adresă prin care informează asupra faptului că Mihai Steiciuc nu mai este membru al partidului și în consecință va fi schimbat cu un membru de pe lista de supleanți ai PNL pentru CJ Suceava.

Singura problemă a fost însă cu desemnarea unui nou consilier județean liberal în sensul că adresa trimisă de cei din PNL Suceava nu este foarte clară și desemnează o persoană ce se află mai jos decât primul de pe lista de supleanți.

PNL Suceava susține că cele patru persoane care au fost sărite nu mai figurează în baza de date a partidului ca fiind membri. În aceste condiții, secretarul general al județului a anunțat că a făcut demersuri pentru a afla care este starea lucrurilor cu persoanele excluse și că va informa Consiliul asupra stării de fapt a lucrurilor.

Până atunci însă, PNL va avea în CJ doar trei consilieri, pe Nicolae Vranău, Bogdan Cristache și Brândușel Nichitean.

Amintim că Mihai Aurel Steiciuc a fost dat afară din PNL Suceava după scandalul ”Zarojanu”, în urma căruia fostul viceprimar al Sucevei, Angela Zarojanu, omul cu care Mihai Steiciuc a lucrat de la egal la egal de la intrarea în PNL, s-a ales cu fotoliul de subprefect al județului, cu caracter temporar.


Intră acum și în grupul de