Turism electoral sub ampreanta lui Adrian Artene, in zona Falticeni


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au cercetat duminică şi trei cazuri de turism electoral între comunele sucevene Râşca şi Vadu Moldovei. Potrivit Centrului de Comunicare Judeţean de pe lângă IPJ Suceava, pe parcursul zilei de duminică, poliţiştii au efectuat verificări privind faptul că trei autoturisme au transportat persoane din comuna Râşca la o secţie de votare specială de pe raza comunei Vadu Moldovei.

În comunicat se menţionează că aspectele au fost semnalate şi de reprezentanţii unui partid politic şi că în această cauză s-a întocmit dosar penal, ce urmează a fi soluţionat procedural.

Potrivit reprezentanţilor organizaţiei judeţene Suceava a PSD, în comuna Râşca, Adrian Artene, care este susţinător PD-L şi proprietar al fabricii de cherestea din localitate a organizat transportul unui grup de votanţi către secţia de votare nr. 601 din comuna Vadu Moldovei, cu trei autoturisme.

Preşedintele organizaţiei PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, anunţatase încă de duminică dimineaţa că se duc alegători din Râşca pentru a vota în comuna Vadu Moldovei, dar la acea dată IPJ Suceava susţinea că nu deţine informaţii în acest sens.


Intră acum și în grupul de