PD-L si PSD se vor duela in turul doi al alegerilor prezidentiale (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Membrii PD-L Suceava adunaţi la sediul partidului au salutat, duminică seara, rezultatul alegerilor prezidenţiale şi şi-au exprimat încrederea că Traian Băsescu va obţine un nou mandat de preşedinte, în timp ce liderii PSD Suceava au apreciat că rezultatul primului tur reprezintă un prim pas pentru schimbarea regimului Băsescu. Membrii PD-L Suceava s-au adunat la sediul partidului unde au scandat îndelung „Băsescu” şi au salutat rezultatul obţinut de candidatul susţinut de partid în primul tur al alegerilor.

Şeful campaniei electorale PD-L Suceava, primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că Traian Băsescu a câştigat această primă rundă.
„Am câştigat o bătălie şi în 6 decembrie vom câştiga războiul”, a mai spus Ion Lungu. El a îndemnat alegătorii de dreapta să voteze cu Traian Băsescu în turul al doilea.

La rândul său, secretarul PD-L Suceava, deputatul Ioan Bălan, a apreciat că în al doilea tur de scrutin Traian Băsescu va obţine cu zece procente mai mult decât candidatul PSD.

La sediul de campanie al PSD, lideri suceveni au apreciat că Mircea Geoană a obţinut un rezultat foarte bun şi că acesta este un prim pas în vederea schimbării regimului Traian Băsescu. Preşedintele organizaţei judeţene Suecava a PSD, senatorul Gavril Mîrza, a spus că România are şansa să revină la starea de normalitate după data de 6 decembrie.

„Românii vor putea să-şi recapete demnitatea şi să fie mândri că sunt români”, a mai spus Mîrza. El a precizat că PSD îşi va uni forţele cu celelalte partide şi speră că în cel de-al doilea tur de scrutin să participe masiv la vot pentru stmai declarat preşedintele PSD Suceava. În final, el a mulţumit tuturor celor care au mers la vot şi în special celor care au susţinut candidatul PSD, Mircea Geoană.


Intră acum și în grupul de