Alexandru Baisanu incepe sa-i invete pe liberali cu mirosul de trandafiri


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PNL, Alexandru Ştefan Băişanu, a declarat, luni seară, că se pronunţă în momentul actual pentru întârirea dreptei în România, dar consideră că PD-L nu reprezintă sub nici o formă dreapta românească, motiv pentru care şansele de a se alia cu democrat-liberalii pentru turul doi sunt aproape nule.

Alexandru Băişanu a declarat presei că o hotărâre finală privind susţinerea în cel de-al doilea tur de scrutin va fi luată în Consiliul Naţional Executiv al PNL şi că decizia aceasta ar trebui să conducă la “întărirea dreptei în România”.

„Eu sunt pentru întărirea dreptei, dar dreapta nu înseamnă PD-L”, a spus cu destulă determinare liderul PNL Suceava, proaspăt ales în funcţie. El a menţionat că mandatul primit de la colegii săi este de a oferi românilor „echilibru politic, economic şi social” şi un program viabil de dezvoltare a României.

„Nu voi sprijini niciodată pe cei care au trădat PNL încercând să-l distrugă doar pentru propriile lor interese”, a mai spus liderul PNL Suceava.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat în cursul zilei de luni, că este exclusă orice alianţă între el şi Traian Băsescu, subliniind că nu îl va susţine pe acesta în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, întrucât un nou mandat de şef al statului pentru acesta este “cel mai rău lucru pentru valorile democraţiei”.


Intră acum și în grupul de