PD-L acuza de santaj primarii PSD


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan, secretar al organizaţiei judeţene Suceava a partidului, a tras un serios semnal de alarmă asupra a ceea ce el a denumit „condiţionarea votului” pentru sume de bani.

Parlamentarul sucevean a spus într-o conferinţă de presă că are informaţii conform cărora o serie de primari din judeţ, cărora s-a ferit să le dea numele condiţionează acordarea ajutoarelor sociale oferite prin lege, de prezenţa la vot şi de scoaterea unui rezultat bun la turul II al alegerilor pentru preşedinţia României, în favoarea lui Mircea Geoană.

„Sunt localităţi unde primarii condiţionează plata ajutoarelor sociale de participarea la vot şi ameninţă cetăţenii că în funcţie de rezultatele care vot fi obţinute în secţiile de votare vor exista şi oameni care nu-şi vor mai primi banii în luna decembrie”, a declarat Ioan Bălan. Tot el susţine că are date concrete despre tiruri cu ulei, făină şi zahăr, produse care ar fi fost distribuite în comuna suceveanîă Pătrăuţi drept mită electorală camuflată.

„De atâtea ori sucevenilor li s-a cerut votul pentru PDL, l-au dat şi au văzut că nu fac o greşeală ci din contră au avut de câştigat. Acum dacă nu vor vota cu candidatul susţinut de PDL vor săvârşi o mare greşeală pentru că Suceava riscă să nu mai primească fonduri pe viitor”, a ţinut să precizeze la final deputatul Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de