Vasile Mocanu indeamna sucevenii sa iasa la vot si sa continue introducerea normalitatii (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul municipal al PNL Suceava, Vasile Mocanu, a cerut celor aproximativ 13.000 de votanți din municipiul reședință de județ care au votat cu Crin Antonescu să iasă duminică, 6 decembrie, și să voteze proiectul liberalilor de modernizare a României.

”Fac un apel către toți PNL-iștii și simpatizanții lui Crin Antonescu să vină la vot pe 6 decembrie pentru a vota un proiect complex, de readucere a normalității în granițele României”, a spus Mocanu, care a ținut să precizeze că proiectul liberalilor prevede pentru perioada următoare susținerea lui Mircea Geoană pentru Palatul Cotroceni și a lui Klaus Johannis la Palatul Victoria.

”Un procent de 25 % din populația Sucevei susține o Românei a bunului simț. Împreună cu cei care au votat Mircea Geoană înseamnă o majoritate care se va afirma cu siguranță și pe 6 decembrie iar municipiul și județul Suceava vor ieși de sub dominația portocalie”, a mai spus liderul PNL Suceava.

La final, acesta a ținut să readucă în atenție un mai vechi proverb românesc care spune că ”atunci când doi oameni îți spun că ești beat te duci și te culci. E vremea pentru odihnă binemeritată după 5 ani de mandat pentru Traian Băsescu”.


Intră acum și în grupul de