Onofrei: „Parteneriatul pentru Timisoara este o fuziune prin absorbtie a PNL spre PSD”


Intră acum și în grupul de

Parteneriatul pentru Timişoara este „o fuziune prin absorbţie a PNL spre PSD”, susţine prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava PD-L, senatorul Orest Onofrei, care prognozează că semnarea acestui protocol de colaborare va contribui la decimarea PNL, după turul doi al alegerilor prezindenţiale. „După 6 decembrie, PNL va rămâne cu extrem de puţini membri”, a afirmat senatorul sucevean.

Onofrei regretă că PNL nu se duce spre Traian Băsescu şi opţiunea liberalilor pentru o alianţă cu Mircea Geoană este invocată ca o justificare suplimentară pentru liderii PNL care în 2007 au părăsit partidul pentru a se înrola în armata portocalie. „Deşi electoral România este astăzi de dreapta şi ultimele 4 alegeri din ultimii 2 ani au dovedit că PD-L şi PNL au obţinut peste 60 la sută din voturi, prin semnarea acestui parteneriat dintre PNL şi PSD, PD-L rămâne singurul partid de dreapta şi justifică şi probează că plecarea unor marcanţi membri PNL în 2007 a fost o alegere corectă”, a declarat senatorul PD-L.

Acesta crede că după 6 decembrie PD-L va fi la guvernare, va reuşi să coaguleze toate forţele de dreapta şi va deveni cel mai puternic partid de centru


Intră acum și în grupul de