Baisanu: „Traian Basescu e un comunist travestit in Mos Gerila” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

PD-L şi Gheorghe Flutur au fost implicaţi în manifestările de stradă, aşa zis anticomuniste, organizate marţi seara, fără autorizaţie, a declarat joi liderul liberalilor suceveni, Ştefan Alexandru Băişanu, care a arătat că unii tineri care s-au apucat să strige pe străzile Sucevei împotriva comunismului nu ştiau împotriva cui strigă.

„Acei tineri nu ştiau împotriva cui strigă, împotriva lui Traian Băsescu sau a altor comunişti pe care nu i-au cunoscut niciodată pentru că sunt prea tineri. Traian Băsescu consideră ca dacă face hă, hă, hă e un comunist de gaşcă, când de fapt e un comunist travestit în Moş Gerilă”, a spus Băişanu.

El a mai declarat că Gheorghe Flutur, pe care l-a caracterizat ca „tatăl comuniştilor din judeţul Suceava”, a dat ordin celor care lucrează pe bani publici în CJ Suceava să distribuie unor tineri steaguri ale României, însemne naţionale, pentru a avea „cu ce face zarvă în centrul Sucevei”, iar un tânăr participant a recunoscut că a primit steagurile de la un consilier al preşedintelui CJ. „Gheorghe Flutur, în dulcele stil comunist nu ştie, că poate au vorbit copiii urât cu consilierul, l-au înjurat şi a trebuit să le dea stegurile”, a spus Băişanu.

Potrivit liderului liberal, în PD-L sunt „80 la sută comunişti, în frunte cu Traian Băsescu”, iar restul de 20 la sută sunt trădători din PNL care au mers la un partid fără doctrină ce are doar interese. Băişanu a mai spus că dacă Traian Băsescu va fi ales preşedinte, situaţia PNL va fi grea, dar crede că românii nu se lasă păcăliţi de manipulări şi vor vota oameni care s-au unit în interesul naţional şi nu „pe cei ce sunt în PD-L, uniţi doar pentru interese personale”.

Un tânăr care a participat, marţi seara, la o manifestare anti-comunistă în municipiul Suceava susţine într-o filmare cu camera ascunsă şi transmisă de Antena 3 că la miting au participat aproximativ 35 de persoane şi că a predat steagurile la Consiliul Judeţean unui consilier al lui Gheorghe Flutur. „Am avut steaguri, mash-uri, porta-voce, muzică”, a spus tânărul respectiv.

Consilierul personal al lui Gheorghe Flutur, Cristian Creţu, secretar general adjunct al PD-L Suceava, a declarat că steagurile respective au fost folosite la scena pregătită pentru organizarea manifestărilor dedicate Zilei Naţionale.


Intră acum și în grupul de