Bejinariu: PD-L va face tot ce este posibil sa fraudeze alegerile (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, a declarat, vineri, că are informaţii că PD-L va face tot ce este posibil să se fraudeze alegerile, arătând că sunt mai multe scenarii pe care PD-L vrea să le folosească.

Potrivit deputatului PSD, există informaţii că se va întrerupe furnizarea energiei electrice în secţiile de votare pentru ca în această perioadă să fie introduse în urne voturi pregatite deja.

Bejinariu a spus că membrii PD-L vor fi anunţaţi din timp când urmează să se producă aceste întreruperi de alimentare cu energie electrică pentru a putea acţiona.

El a arătat că semnele de întrebare privind acţiunile pregătite de PDL au fost întărite de declaraţiile Elenei Udrea, ce face parte din staff-ul campaniei electorale a candidatului PDL, şi care a vorbit de o lovitură de stat ceea ce îi face pe social-democraţi să se aştepte la ce e mai rău.

„Atragem atenţia persoanelor responsabile să respecte legea”, a spus Bejinariu.

El a mai arătat că potrivit altor informaţii, PDL pregăteşte aproximativ 80-100 de microbuze care să plece duminică dimineaţa din nordul ţării spre Bucureşti, iar pasagerii urmează să voteze în mai multe localităţi, dar şi că după anunţarea rezultatelor sondajelor la ieşirea de la urne, aceste persoane vor contesta alegerile dacă Traian Băsescu nu este ales.

„Acesta este statul pe care îl construieşte Traian Băsescu şi camarila lui”, a spus Bejinariu.

El a subliniat că românii au văzut ceea ce înseamnă cinci ani cu Traian Băsescu şi că şi-a exprimat încrederea că la alegerile de duminică vor ieşi cât mai mulţi alegători pentru a vota „o echipă tânără, competentă, coerentă” care să scoată România din criză şi să redea românilor libertatea de exprimare, de circulaţie.


Intră acum și în grupul de