Tiberiu Constantin Leșan, candidatul PMP la funcția de primar în Ostra: Voi, minerii, meritați mai mult!


Intră acum și în grupul de

”Voi, minerii, meritați mai mult!”, este mesajul transmis de candidatul PMP la funcția de primar al comunei Ostra, Tiberiu Constantin Leșan.

„Pentru bunicii voștri, pentru părinții voștri, pentru toți acei care drumul spre o zi de muncă a fost ultimul drum, pentru toți acei care au luptat cu întunericul, cu frigul cu foamea, cu lipsa de oxigen,eu Tiberiu Lesan candidatul PMP pentru funcția de Primar al comunei Ostra doresc ca prin absorbție de fonduri europene pentru dezvoltarea turismului în zona Ostra, să deschid un muzeu al minerului și mineritului.
Pe lângă faptul că acest muzeu va face o adevărată concurență celor din  țară, turismul va fi ridicat la cote maxime, totodată dându-se startul la construcția pensiunilor turistice și taberelor pentru tineret. Zona identificată pentru acest muzeu este pe fosta platformă minieră de la Tarnița, care a fost distrusă și vândută la kg de regimul PSD. În prezent sunt în colectarea primelor piese de muzeu, cum ar fi echipamente de miner, de la cască până la cizmele de cauciuc, dar intenționez să obțin inclusiv vagonete, lifturi pe care să le pot expune. Bineînțeles doresc să deschidem și o sală care să găzduiască  echipamentele unui drum fără întoarcere, ale minerilor care au lucrat în minele de Uraniu așa numite, lagăre libere ale morții. Sunt singurul candidat și suntem singurul partid care luptăm cu adevărat pentru a ne rămâne memoria vie în cinstea celor care au ridicat cu prețul vieții această țară, care alții au vândut-o la kg.
Aveți încredere și votati PMP noi nu va uităm niciodată!

NOROC BUN!”, încheie candidatul PMP la funcția de primar în Ostra.


Intră acum și în grupul de