Orest Onofrei, posibil viitor ministru al agriculturii in Guvernul BOC IV


Intră acum și în grupul de

Senatorul sucevean Orest Onofrei va face parte din viitorul Guvern Boc IV care urmează să fie validat până de Crăciun. Surse parlamentare sucevene din grupul PD-L au declarat joi pentru NewsBucovina.ro, sub protecția anonimatului, că omul care are cele mai mari șanse să devină ministru al agriculturii este senatorul Orest Onofrei, acesta având de partea sa și susținerea vicepreședintelui PD-L, Gheorghe Flutur.

Acesta din urmă a fost șeful campaniei electorale a PD-L pentru alegerile prezidențiale și omul care l-a susținut necondiționat pe Traian Băsescu în vederea obținerii celui de al doilea mandat de președinte al României. Influența lui Gheorghe Flutur la nivel de București este acum foarte mare și solicitările sale vor fi cu siguranță ascultate de premierul desemnat Emil Boc.

Aceleași surse au declarat că în cadrul viitorului guvern vor putea fi regăsiți și ministrul secretar de stat la Ministerul Sănătății, Cristian Irimie, care avea reale șanse să devină ministru numai că acest fotoliu a fost repartizat celor de la UDMR.

Secretarul de stat din ministerul turismului, Corneliu Popovici, cel care a trădat PSD pe ultima sută de metri pentru a-și păstra fotoliul de la București, se pare că a făcut o alegere relativ bună, în sensul că își va menține fotoliul însă în cadrul unui minister mai mare care să aibă în subordinea sa și componenta turistică pe care acționează Popovici.


Intră acum și în grupul de