Baisanu vrea sa intre la negocieri cu Flutur (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

PNL Suceava îşi propune pentru perioada următoare să-şi păstreze cei opt primari din judeţ care au nevoie şi de fonduri de la bugetul de stat pentru proiectele aflate în derulare sau pentru proiectele viitoare, a declarat joi liderul liberal Ştefan Alexandru Băişanu.

El a anunţat că vrea să negocieze cu preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, în vederea asigurării finanţării absolut necesare pentru comunităţile reprezentate de primari liberali şi şi-a exprimat încrederea că liderul PD-L va înţelege că democraţia reprezintă diversitate în unitate. „Sperăm ca PD-L să înţeleagă că sunt primari şi din alte partide ce au aceleaşi drepturi cu primari ai PD-L”, a spus Băişanu.

Totodată el a ţinut să sublinieze că PNL are un viitor serios şi că nu prezenţa la guvernare este cea care întăreşte un partid. Potrivit lui Băişanu, PNL este partid de opoziţie şi se delimitează de tot ceea ce Traian Băsescu şi Emil Boc au făcut şi vor face şi liberalii vor scoate în evidenţă realele probleme ale României şi vor prezenta soluţiile ce trebuie puse în aplicare. „Un partid se întăreşte în opoziţie pentru că rămân oamenii cu coloană vertebrală”, a evidenţiat liderul PNL Suceava.


Intră acum și în grupul de