PSD face opozitie solida Guvernului Boc (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul social-democraţilor suceveni, senatorul Gavril Mîrza, a declarat vineri că PSD nu va putea susţine un guvern cu un prim-ministru demis de Parlament, şi nici nu va putea fi alături de o echipă de trădători din partide pentru că astfel se va stimula trădarea. Preşedintele PSD Suceava a ţinut să sublinieze că formaţiunea social-democrată va face opoziţie solidă unui astfel de guvern.

„Dacă vom fi alături de o echipă de trădători vom stimula trădarea ca o virtute. Acum s-a ajuns ca trădătorii să fie recompensaţi cu grade sau cu funcţii de miniştri”, a spus liderul PSD Suceava, făcând referire la Gabriel Oprea, propus pentru portofoliul Apărării în noul guvern.

Mîrza consideră că noul guvern condus de Emil Boc nu va face nimic bun pentru România, ci îşi va susţine doar contribuabilii proprii ai partidului, arătând că preşedintele Traian Băsescu a spus foarte clar că nu se va lupta cu criza şi nici guvernul nu se poate lupta cu criza. „Mă întreb însă cu cine se va lupta Traian Băsescu. Cu cine se vor lupta, între ei, între membrii Guvernului?”, s-a întrebat preşedintele PSD Suceava


Intră acum și în grupul de